Elokuu 2016 tutkimuksia ja tuloksia !

3.8.2016 Kävimme silmätutkimuksessa Helsingissä eläinlääkäri Jalomäellä. Tarkistettiin veteraani Toven silmät ja gonioscopiassa tulos oli hyvä.  Lyylille tehtiin virallinen silmätutkimus sekä gonioscopia ja tulos oli kaikilta osin terve! Nuppu( M. Ruusunnuppu) tutkittiin myös kaikilta osin silmistään. Muut tulokset olivat hyviä, paitsi gonioscopia. Siinä muutoksia oli tullut aikalailla edelliseen tutkimuskertaan verrattuna (1/2013). Näin ollen päätimme, että Nuppua ei käytetä jalostukseen. Nupulta steriloitiin elokuussa.

Näyttelyrintamalla käväisimme Kuopiossa, jossa pe 5.8.16 Nuppu sai erin, Tove oli rop-veteraani ja Teemu sai eh:n, lauantaina pidimme vapaapäivän ja tapasimme ihanan Vuokon isäntäväkineen. Sunnuntaina taas kehässä Kuopion raviradalla. Mukana nyt kisassa Tove, joka oli rop veteraani jälleen. Teemulle taas eh.

Vielä kerran näyttelyissä 20.8.16 oli Kouvolan raviradan vuoro. Mukana vaan Teemu, jolle nyt saatiin eri. Nyt on sitten mukavaa viettää taukoa näyttelyistä ja keskittyä aikuiseksi kasvuun. Seuraavat jännityksen kohteet onkin sitten Muumeliinin Rakkauspennut, jotka aloittelevat näyttelyuraa syksymmällä.

Comments are closed.